donderdag 31 januari 2013

Sterren op 't doek

Of ik een schilderij wilde maken voor m'n oudste zoon en schoondochter, het moest lekker groot...dus doek van een meter bij een meter gepakt en de kleuren grijs, creme en zilver een kroon en wat sterren en hoe...dat mocht ik zelf verzinnen. Heel leuk om te doen!! Opgebouwd uit heel veel dunne laagjes over elkaar maar wel zo dat je steeds ook de vorige laag bleef zien.


Toen de ondergrond naar m'n zin was heb ik sjablonen gemaakt van sterren en een kroon. De sterren zijn geschilderd maar ook zijn sommige geknipt uit b.v muziekpapier en 2 uit een straten kaart ("haar" oude straat naar "zijn"straat want ze gaan samen wonen en die 2 sterren met elkaar verbonden) en dan lekker op de "versier stand" en heerlijk stempelen en tamponneer kwast  aan de slag.


en ik hoop dat ze d'r samen lang naar kunnen kijken!4 opmerkingen:

 1. Wow mooi Adrie! Wat een leuk idee met die straten kaarten. Tamponeren heb ik voor het laatst gedaan op de lagere school hihi. Ik moest er gelijk aan terugdenken. Ik weet zeker dat je zoon en schoondochter er heel blij mee zullen zijn! Fijn weekeind:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Renate, dit was ook heerlijk om te doen. Jij ook een heel fijn weekend.

   Verwijderen
 2. Prachtig Adrie, wat een bijzonder en mooi kado. Zullen ze vast erg blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mooi zeg! En die kroon!!! Ik vraag me af hoe je die gemaakt hebt. Werkelijk prachtig. Ik neem aan dat je zoon en schoondochter hier heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen