woensdag 12 december 2012

Kerstkaartje


Nu dus echt helemaal vergeten om foto's te maken van alle "tussen stapjes" was zo lekker bezig :-)
Heb vel stevig papier genomen en daarop stukken papier op geplakt uit tijdschriften. Toen een malletje gemaakt  van een simpel Kerstboompje en dat een paar keer met potlood over het plakwerk heen getekend. Alles buiten de boompjes een dun laagje acrylverf gegeven en er patroontjes over heen gestempeld. En als laatste alle boompjes en ballen van een stik randje voorzien onder de naaimachine. En klaar is m'n ondergrond die ik daarna op de PC  van een Kerst groet kan voorzien.
Wens jullie allemaal hele fijne feestdagen.

5 opmerkingen:

 1. Echt mooi, deze kaart, Adrie! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt, zodat ik jouw blog kon vinden! Prachtige dingen maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke boompjes Adrie. Fijne dagen, groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer erg mooi uit, prachtige kleuren combinatie. Ook voor jou fijne feestdagen en een creatief inspirerend 2013, groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een prachtige kaart is dat zeg! Die kleuren!!!
  Het lijkt eenvoudig zoals je het stelt maar ik weet zeker dat het dat niet is! Bij voorbeeld dat naaien om die boompjes heen... ik zou het niet kunnen hoor. Heel knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt Judy, Carla, Inge en Anneke!
  Zo lekker om te doen al die laagjes over elkaar heen te plakken en te smeren met verf...steeds weer een verrassing wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen