vrijdag 21 december 2012

kerst kaartje 2

toch nog maar een stapeltje kaartjes gemaakt op dezelfde manier als de vorige maar dan wel stap voor stap op de kiek gezet.....helemaal vergeten bij de vorige.


18 kaartjes geknipt uit stevig wit papier en daarna op elk vel in dezelfde volgorde een strookje inpak papier een strookje tekst (uit oud boek) een strookje muziek papier en gekleurd stukje uit een tijdschrift en een smal strookje goudpapier op geplakt.


met dezelfde mal als bij de vorige kerst kaart 2 maal een boompje om getrokken met potlood en alles buiten de boompjes van een kleurtje acrylverf voorzien. En toen lekker gaan stempelen met o.a. bobbeltjes (inpak) plastic een dopje an een flesje (voor de cirkels) en een stempel van een sneeuwvlok.


omdat er zoveel kaartjes op m'n werkblad lagen waren de achter kantjes vol verf vlekken komen te zitten en heb toen maar een velletje in een bijpassende kleur tegen de achterkant genaaid en het werd er eigenlijk alleen maar leuker door :-) een leuk extra randje. Labeltjes gemaakt met kerstwens en op de achterkant geplakt en klaar zijn m'n kaartjes.


Hele fijne feestdagen allemaal!
2 opmerkingen:

  1. Vond je kaartjes al mooi, maar het is altijd leuk om het maakproces te zien
    Bedankt daarvoor, groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen