woensdag 21 augustus 2013

Buiten schetsen

Gister middag buiten zitten tekenen en schilderen met twee vriendinnen,  heerlijk in het warme zonnetje bij het strand van Wijk aan Zee. Daar staat een beetje vreemde bunker, het is de tweede keer dat we daar waren op de borden langs de weg staat dat je er patat kan kopen ( patatje oorlog zeker) maar het is steeds gesloten en daarom ook een heerlijke rustige plek om lekker te gaan zitten.


gekke plek, op de achtergrond is een klein stukje Tatasteel te zien (voorheen Hoogovens/Corus)


dit plekje had ik mezelf toegeëigend


dit ons uitzichten dit de schetsen met wat aquarel en pen en inkt.
Dat  het nog maar mooi en lang mag nazomer-en want wij vermaken ons wel!!

Nog even een panorama foto gemaakt bij de Noordpier met zicht op de kant waar ik woon...aan de kant van de Zuidpier dus :-)

8 opmerkingen:

 1. Oh wat heerlijk toch: buiten schilderen. Hoor en voel de zeewind. Mooie aquarel en leuke schets. Waar dienen die palen voor? groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Hanneke, zou niet weten waar die palen voor zijn het enige wat ik kan verzinnen is dat iedereen dan weet waar je het patatje kan kopen :-)
   Groetjes 😄

   Verwijderen
 2. Muy buenos resultados ha logrado con su pintura de tan hermoso lugar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie plek om te tekenen/schilderen, Adrie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ook zo lekker rustig Judy, heerlijke plek!

   Verwijderen
 4. Hoi adrie:) wow wat een mazzelkont ben jij dat je zo dicht bij het strand woont! En wat een prachtig uitzicht. Ik vind de schetsen echt geweldig. Ik denk dat je een heel ontspannen middagje hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Renate, sorry lees het net pas. Ja mazzel he?! Heerlijk hier om lekker uit te waaien en op je gemak te kunnen zitten om te tekenen of schilderen. Deze week alweer heen geweest dit maal met aquarel potloden en als het zul mooi weer blijft volgende week weer....nog maar even van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen