zondag 12 juli 2015

Mixed media

Een zes luikje.

Ik doe deze zomer mee met "Quirky Dutch Summer" van Marit Barentsen (Marits Paper World) en deze week was dat een hele leuke n.a.v. een tutorial van Roben-Marie Roberts Smith.

Wat ik huis had waren 6 kleine canvas paneeltjes van 10x10cm
Die heb ik eerst beplakt met een stukje muziek papier een bladzij uit een oud boek en een van internet  gehaalde oude handgeschreven brief.Toen dat droog was wat witte acrylverf opgedaan gewoon met m'n vingers sommige stukken wat meer bedekt dan de andere vooral om de tekst nog een beetje door te laten schijnen.

Daarna wat kleurtjes acryl aan gebracht en vervolgens nog even wat met een stempel gedaan.
En als laatste wat tekst aangebracht.En zo werd het een 6 luikje.


2 opmerkingen:

 1. Hoi Adrie! Alweer zo'n bijzonder mooi en zeker bijzonder stukje werk. Wat een leuk idee om een deel van een oude brief er bij te gebruiken en de muzieknoten. Hoe kom je toch op het idee!!? Laat je de uitslag van de wedstrijd ook nog even weten?
  Ik heb een vraagje. Lijkt het je leuk om aan een schilderwedstrijd mee te doen? Ik doe voor het tweede jaar mee aan http://www.schilderijvanhetjaar.nl . Vorig jaar ben 267ste geworden van de 268.. Nee hoor grapje. Ik ben ergens in de middenmoot geeindigd. 'T is maar een ideetje hoor :) Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Renate, dank je wel :D. En dat klinkt wel heel leuk is er een thema bij dat "schilderij van t jaar"? Ik zal het even goed doorlezen en kijken of ik daar ook wat voor heb, lijkt me leuk thanks.
   Groetjes :D

   Verwijderen