zondag 1 december 2013

Dance Valley

Soms heb je het ineens zo druk met van alles en nog veel meer dat dit blog bijhouden even in het vergeet hoekje komt en dan ben je ook meteen de volgorde kwijt van wanneer je iets hebt gemaakt. Doe dus nu maar dat wat vorig weekend zo leuk was. De opening van een tentoonstelling in landhuis Beeckestijn met als thema "Landschap". Ik had een foto van mijn aquarel ingeleverd en van de ongeveer 170 inzendingen zouden er 100 overblijven...en ja wel helemaal happy want ik mocht m'n werk ook inleveren.


Ingelijst met pass-partout is het 60 x 80 cm.


En een paar dagen later een leuke foto in de plaatselijke krant.
Zo weer leuk stukje voor m'n "plakboek".

8 opmerkingen:

 1. helemaal verdient hoor Adrie.. je maakt prachtig werk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig schilderij en wat heb je de grafische elementen weer mooi in verwerkt. Je hebt een schitterende stijl van werken en terecht de aandacht van de journalist getrokken, een verdiend succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Adrie, sus trabajos son muy interesantes y artísticos, bien merecido el reconocimiento, felicitaciones!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Adrie:) Wat leuk om je nu eens in het "echt" te zien:) Aangenaam kennis te maken:) En je werk is geweldig. Een echte Adrie. Altijd origineel! Gefeliciteerd, je mag hier heel trots op zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha in het "echt" ja je hebt gelijk je ziet altijd maar een half gezicht :-) Dank je wel Renate en trots....dat ben ik hoor zo vaak gebeurd dat niet dat je op zo'n mooie plek je werk mag tentoonstellen. :-)

   Verwijderen